fbpx

Ja, en robotgräsklippare kan sköta flera trädgårdar! Det en Husqvarna Automower® 430X behöver är en passage på 60cm och en så kallad guideline som märker ut passagen så roboten hittar. Går det att skapa en passage till din granne? Grattis – då kan ni skaffa en robotgräsklippare tillsammans.

Hur fungerar det att äga tillsammans?
Ni kan vara 2 grannar eller varför inte fler! För att just robotgräsklipparen ska kunna ta hand om era trädgårdar utan att behöva flyttas för hand så behöver trädgårdarna vara angränsande.

 

 

 

 

Bilda en produktcirkel
Lägg upp en produktcirkel (en sorts annons) för den robotgräsklippare du vill köpa. Det är gratis och betyder bara att du vill testa om det finns grannar som vill vara med. Sen kan du tipsa dina grannar och de kan be om att få vara med.

 

 

 

 

Skaka hand
När cirkeln är komplett med delägare så är det dags att gå till handling. Förslagsvis tar ni ett besök i butiken tillsammans för att få rådgivning kring vilken gräsklippare som passar era behov. När ni bestämt er godkänner ni ert gemensamma delägaravtal i produktcirkeln.

 

 

 

 

Njut av en klippt gräsmatta
När väl roboten är på plats är det bara att luta er tillbaka. I er produktcirkel på ihopa.com kan ni nu logga det som händer, registrera och ha koll på utlägg för service etc och ha tillgång till ert delägaravtal.

 

Kom igång

 

Husqvarna Concept Store
Besök gärna Husqvarna Concept Store i Barkaby där butikspersonalen kan guida dig/er kring
installation och vilken modell som passar bäst för era förutsättningar.

 

Vanliga frågor
Fråga: Varför föreslår vi Husqvarna Automower® 430X?

Svar: För att den klarar att klippa stora gräsmattor, närmare bestämt 3200 kvm, och är smart nog att ta sig igenom passager.

 

Fråga: Vad mer kan grannar spara på genom att dela ägandet?

Svar: Både installation, service och eventuell vinterförvaring. Ni kanske t o m har råd att unna er ett riktigt bra service-paket när ni ändå delar på kostnaden?

 

Fråga: Varför använda ihopa?

Svar: Det är enklare att få med sig grannar när du kan bjuda in dem. Delägaravtalet är viktigt om någonting händer, exempelvis om någon flyttar.  Ha full koll på utlägg och andra händelser. Det är gratis att använda ihopa.

 

Andra produkter från vår samarbetspartner Husqvarna:0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *