fbpx

VISA INTRESSE        PAKETEN      FAQ      KONTAKT       

Ett delningsskåp
för ert grannskap

Ett självklart steg för BRF:er/samfälligheter som vill använda bättre prylar till lägre kostnad och med lägre klimatavtryck. Våren 2021 genomförs ett pilotprojekt där 10 skåp med premiumprodukter placeras ut där de gör bäst nytta. Låna oss en yta för skåpet så placerar vi det hos er utan någon kostnad för BRF:en. Sen kan hushåll i grannskapet välja att bli medlemmar och få tillgång till prylarna mot en månatlig låg avgift, utan bindningstid. Eller så tar BRF:en kostnaden och ger tillgång till alla era medlemmar!

Endast 5 skåp kvar för våren 2021

Ditt val av produkter

Ge fri tillgång till alla era medlemmar

från 1000 kr/ månad 

Låt istället folk abonnera individuellt

paket från 99 kr/ månad

nu 49 kr/ månad för första 10 medlemmarna

Så funkar det

Steg 1: Abonnera

Starta ditt abonnemang utan bindningtstid.

Steg 2: Boka prylen

Gå till bokningskalendern på ditt ihopa-konto och lägg en bokning för prylen du vill använda.

Steg 3: Hämta

Prylen står redo att användas. Hämta, använd och njut av de senaste maskinerna från premiumtillverkare.

Steg 4: Lämna

När du är klar så lämnar du tillbaka prylen och sätter batteriet på laddning.

Steg 5: Upprepa så ofta du vill

Du kan använda prylarna så ofta du vill utan ytterligare kostnad.

.

Visa ditt intresse

Om du tycker att din BRF/samfällighet borde ha ett skåp så anmäl ditt intresse. Då kan du och vi sedan pejla intresset i dina kvarter och bland medlemmarna, samt vilka produkter som det ska fyllas med. Du förbinder dig/er inte till någonting.

Detta är framtidens konsumtionsmodell. Att dela måste vara enkelt och enklare än så här kan det inte bli.
Johannes
Hägersten

Fortfarande frågor?

Ingen fara - sånt händer! Det är bara att rapportera det till oss i appen så kommer vi ut så fort som möjligt och byter ut produkten till en fungerande. Det utgår ingen avgift för normalt slitage och inte heller felanvändning av misstag.

Nej, faktiskt inte! Det är självservice, så det blir snarlikt att du hade en egen redskapsbod.

Ja, det kan du! Vi låter grannskapet styra vilka produkter det blir. Ingen idé att stoppa in trädgårdsmaskiner om ingen har trädgård. Och även inom varje kategori vill vi ju inte stoppa in produkter som få önskar. Så vi undersöker vad folk vill ha och optimerar innehållet därefter.

Ja, håll inte igen! Även om ni i ert kvarter visar sig vara powerusers så kommer alla prylar att stå oanvända för det mesta. Det krävs inte många minuter per användning för en högtryckstvätt, en trimmer, en borrmaskin, en ångtvätt osv. Det är därför det går utmärkt att dela detta!

Vi anpassar hur långa bokningar som går att lägga för varje produkt, så att de används effektivt. Men reglerna är generösa, vanligtvis 24h, så det räcker gott för normal användning och lite till.

Det finns massvis av prylar som passar att dela på det här sättet. Vi väljer bara premiumprodukter eftersom de måste tåla högre användning än hos en enskild konsument. Vi har samarbeten med vissa tillverkare men kan även köpa in vad som helst så länge som det finns intresse.

Några fler funderingar?

Vi pratar gärna! Skicka oss ett email till info@ihopa.com eller använd formuläret här.

ihopa (Coneeds AB)
Org.nr: 559122-4190
SEDELVÄGEN 12
129 32 Hägersten
Stockholms län
Sverige