fbpx

Hurra, nu kör vi!

Här kan du markera ditt intresse för en delningsbox i ditt område och vilka produkter du vore intresserad av. Vi kommer att optimera placeringen av boxen så att den hamnar så bra som möjligt i förhållande till dig och andra intresserade. Vi kommer också att fylla boxen med just de produkterna som grannskapet efterfrågar. Det här är inte bindande och vi kommer bara att skicka dig information när en box är på gång nära dig.
Varje box inkluderar vårt urval av härliga premiumprodukter: Borrhammare (Bosch), Skruvdragare/borrmaskin (Bosch), Sticksåg (Bosch), Ångtvätt (Kärcher), Fönstertvätt (Kärcher), Symaskin (Husqvarna), Motorsåg (Husqvarna), Häcksax (Husqvarna), Grästrimmer (Husqvarna), Lövblås (Husqvarna), Löv- och grässamlare (Gardena), Takrännerensare (Gardena), Grensax (Gardena), Teleskopgrensax trångt/högt (Gardena), Teleskophandsåg (Gardena). Alla maskiner är batteridrivna förutom symaskinen.
Vi behöver kunna nå dig
Det ser ut som att det redan finns en värd i ditt område. Du kan ändå registrera dig som möjlig värd så väljer vi den som har bästa förutsättningar. Om du inte väljs så har du förstås möjlighet att bli medlem ändå, men utan special-dealen för värdar.

Några fler funderingar?

Vi pratar gärna! Skicka oss ett email till info@ihopa.com eller använd formuläret här.

ihopa AB
Org.nr: 559122-4190
Kamrerarvägen 7
129 30 Hägersten
Stockholms län
Sverige