fbpx

Under sommaren anordnade Husqvarna en tävling i samarbete med ihopa för att uppmuntra grannar att dela trädgårdsmaskiner. Hundratals trädgårdsägare tävlade om att vinna en Automower®. Den lyckliga vinnaren, Roel Lammers, har hämtat ut sin Automower® i Husqvarnas Konceptbutik. Stort grattis!

För er som inte vann vill vi tipsa om att det finns bra erbjudanden nu på höstkanten på Automower®. T ex erbjuder Husqvarna Concept Store en bronsservice på köpet. Och som alltid när grannar köper tillsammans så delar gruppen på kostnaden så att den blir hälften eller mindre, beroende på antal grannar. Kontakta oss om du vill ha hjälp att hitta erbjudanden i ditt område (info@ihopa.com).

Oavsett om det blir av nu eller senare, kom ihåg att skapa en grupp på ihopa för att få fina erbjudanden. Med ihopa.com blir det enkelt att ägodela. Det är gratis att annonsera och att använda samarbetsverktygen såsom ett skräddarsytt delägaravtal, utgiftsloggar mm. T ex för just robotgräsklippare finns i avtalet att om någon granne flyttar så ska roboten säljas (såvida inte gruppen kommer överens om något annat). Skapa en produktcirkel och fråga grannarna om de vill vara med!

Kom igång

 


0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *