fbpx

Vad är väl en prylpool i kvarteret?
Den kan vara… alldeles underbar.
Men bara om DU vill!

Välj vad du vill ha tillgång till. Boka. Använd.

Prylarna är försäkrade.

1. Vi kollar intresset

Genom en undersökning tar vi reda på vilka prylar som folk vill ha tillgång till. Ju fler som tycks intresserade, desto lägre pris per person kan det bli. En del prylar kommer det inte finnas tillräckligt med intresse för och dem kan vi då tyvärr inte ta med i prylpoolen.

2. Vi köper in prylar

När vi vet ungefär vilka prylar som det finns tillräcklig efterfrågan på så införskaffar vi dem. Vi kommer att använda ett gemensamt förråd tillgängligt 24/7. Sen blir det flera prylar med tiden när tillräckligt många vill ha dem!

3. Delandet kan börja

När prylarna är på plats så är det bara att välja vad just du vill abonnera på. Sen bokar du varje pryl ungefär som man bokar tvättstugan. Du behöver inte bry dig om underhåll - det tar vi hand om. Företaget ihopa står bakom tjänsten och forskare från RISE bistår med research.

Vill du ha en prylpool nära dig som ännu inte är planerad? Berätta vad du vill ha!

Vi är lyhörda och kommer dit vi behövs! Tycker du att ditt kvarter behöver en prylpool? Bara fyll i undersökningen om vilka produkter DU är intresserad av så börjar vi där!

Eller blev du inbjuden till en befintlig prylpool?

Många prylar används alldeles alldeles för lite. Vad blir konsekvensen? Jo, några köper ändå och så står de och dammar mesta tiden. Eller så avstår man från att köpa.

Det borde gå att göra något vettigare, och en prylpool kan vara svaret! Det passar inte för alla prylar och det passar inte för alla behov. Men vi tror att det passar utmärkt för många prylar när förutsättningarna är rätt! Då kan det bli ett riktigt ekonomiskt och enkelt alternativ till att äga själv. Bra för din plånbok men också för planeten.

Prylpoolen ska vara bättre än att äga själv för saker som används sällan. Hållbart både ekonomiskt och klimateffektivt. Förhoppningen är att utfallet blir så bra att prylpoolen kan finnas kvar “för evigt” och att det kan uppstå fler på andra platser.

Under resans gång kommer vi att tacksamt ta emot feedback för hur du upplever prylpoolen och hur den kan förbättras.

Vi kan också komma att testa olika finjusteringar såsom prisändringar eller ändringar i abonnemangsstruktur eller i bokningssystemet. Givetvis kommer vi att meddela sådana ändringar innan de sker och då har alltid möjlighet att avsluta abonnemanget om du inte godtar ändringarna.

Ja, ihopa (företaget bakom tjänsten) bär risken om du skulle råka ha sönder en pryl genom otur. Däremot täcker vi inte risken för stöld medan du använder prylen. Så se till att du lämnar tillbaka till förrådet efter din användning.

Modellen vi utgår från är att man abonnerar på varje pryl per månad och låter det rulla på utan bindningstid så länge man vill ha tillgång till prylen. För prylar med tydlig säsong (t ex en kajak) så blir det gratis de månader den inte kan användas. Eventuellt blir det ett rabatterat pris i lågsäsong – vi kommer att testa oss fram med prissättningen.

Vi kan komma att testa lite olika modeller parallellt, t ex att man också kan hyra en pryl för ett enstaka tillfälle.

Vi kan komma att testa att införa längre abonnemangsperioder också. Det kanske är nödvändigt för vissa prylar för att kunna få ned priset så lågt att det blir riktigt attraktivt jämfört med att äga själv.

ihopa är ett företag specialiserat på att underlätta för folk att konsumera tillsammans. Vi lär oss hela tiden och feedback är välkommen. Vi går gärna den extra milen och tar fram skräddarsydda lösningar såsom prylpoolen. Vi tror på gruppkonsumtion och driver även www.ihopa.com som är en tjänst där man kan skapa en grupp och sedan köpa något tillsammans för att dela, t ex en båt.

Befintliga prylpooler

Hägersten

Prylpool, Hägerstensåsen
Sedelvägen 12, Stockholm

Familjebostäder

Prylpool, Kustgatan,
Göteborg

Ditt område

DU kan styra oss till dig

Kungsholmen

Delningsbox, Stockholm

Herresta

Sommarhusbox

Slimminge

Trädgårdsbox, Skåne

Frågor? Vi är här för dig!​

Vi pratar gärna! Skicka oss ett email till info@ihopa.com eller använd formuläret här.

ihopa (Coneeds AB)
Org.nr: 559122-4190
SEDELVÄGEN 12
129 32 Hägersten
Stockholms län
Sweden

LOGGA IN 
MARKNADSPLATS
OM OSS
IHOPA FÖR DITT FÖRETAG
FAQ