fbpx

Typiska båtägare använder sin båt för sällan och kostnaden per användning blir för hög. Att ta in en delägare tar ned kostnaden men också arbetsbördan. Att äga tillsammans behöver inte vara svårt – ihopa har verktygen du behöver för att göra andelsägandet enkelt. Och det är gratis att använda.

 

 Hitta en delägare:

Ofta går det att hitta en passande delägare bland dina vänner och bekanta, men ofta ger man upp efter att ha frågat ett fåtal. Skapa en grupp på ihopa och sprid på sociala medier för att hitta vänner eller vänners vänner som är intresserade. Om du inte hittar en delägare bland dina vänner kan du annars hitta likasinnade genom ihopa. Ett gemensamt intresse gör det lätt att skapa en relation; hitta dem online men träffa dem sedan personligen.

 

  Delägaravtal

Alla som äger något ihop bör ha ett enkelt avtal som reglerar “vad händer om”. ihopa har tagit fram ett standardavtal för samägande.

 

  Bokning:

Hur kan jag vara säker på att få båten när jag vill ha den? De flesta båtarna är underutnyttjade och det här problemet är ganska litet i praktiken. Många delägare använder båten tillsammans om båda vill ut samtidigt. Och om du verkligen vill ha båten för dig själv så har ihopa en bokningskalender som vi kan utveckla för att använda de bokningsregler just du vill ha.

 

  Utlägg:

Att äga en båt innebär löpande kostnader. Ihopa ger dig ett verktyg för att hålla koll på utläggsredovisning så att det blir rättvist.

 

  Gruppmeddelanden och loggar:

Att ha koll på all kommunikation kan vara en utmaning i sig. Ihopa ger dig en grupp-chatt för all kommunikation kring båten och loggar för användning, underhåll mm.

 

Vi har bara börjat och kommer att utveckla tjänsten ytterligare. Men börja använda verktygen nu (det är gratis) och berätta vad du vill att vi ska bygga härnäst.

 

  Det är gratis

 

Läs mer

 0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *